kickstart your

career

Lekker zeg! Na jaren zwoegen heb je dan ein-de-lijk je Bachelor-diploma (bijna) in de pocket. Een heerlijke vakantie heb je wel verdiend. Maar daarna... wat ga je dán doen?! 🤔

2

Ga op ontdekking

60% van de afgestudeerde studenten weet niet wat 'ie na de studie wilt gaan doen. Dat is te begrijpen. Na vier jaar studeren heb je meer dan voldoende kennis opgebouwd. Je hebt stages gelopen en bent klaargestoomd voor het echte werk. Tijd om je ambities na te jagen. Maar waar liggen die? En hoe maak je ze waar?

De wereld ligt aan je voeten. Je wilt ontdekken welke uitdagingen het werkveld voor jou te bieden heeft, wat er gevraagd wordt, wat jíj kunt oplossen en betekenen. Maar bovendien: wat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent en waarin je wilt doorgroeien. Want de tijd om dat goed te ontdekken heb je nog niet gehad. 🕵️

Dus zeggen wij: doe dat nú. Ga met ons op ontdekking! Plan een carrièredate in en één van onze ervaren recruiters helpt je een kickstart op de arbeidsmarkt te maken. Zij weten als geen ander waar jouw kansen liggen en hoe je ze kunt benutten. Welke functies en werkgevers ideaal zijn om in relatief korte tijd veel ervaring op te doen. Welke carrièrestappen je moet zetten om je droombaan te bereiken. Zo komen we samen tot een concreet plan, waarmee jij de eerste stappen in je carrière kunt gaan zetten. 

Carrièredate

Zo'n carrièredate pakken we als volgt aan:

  1. Wie ben jij: wat vind je leuk om te doen, waar ben je goed in en wat zijn je ambities?
  2. Waar liggen jouw kansen: wat voor functies passen bij jou en in welk soort organisatie(s) kom jij tot je recht?
  3. Hoe kun jij die kansen benutten en je ambities waarmaken: we stippelen een route uit hoe jij je de komende jaren kunt ontwikkelen als professional. Welke (starters)functies horen hierbij, welke eventuele opleidingsmogelijkheden of cursussen en welke andere ontwikkelingsmogelijkheden?
  4. Solliciteren: wat vinden werkgevers belangrijk, waar letten ze op en hoe kun jij je voordeel hiermee doen bij het maken van je CV, het schrijven van een motivatiebrief of tijdens het voeren van een sollicitatiegesprek?

Meld je nu aan